Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Çıkan Kavgada Kanlı Nokta; Kargo Çalışanları ve Baba-Oğul Çatışması!

Aksaray’ın Eskil ilçesinde bir

Aksaray’ın Eskil ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen olayda kargo şirketi çalışanları ile baba ve iki oğlu arasında çıkan kavga 3 yaralıyla sonuçlandı.

Şiddet dolu anlar güvenlik kameralarına yansıdı! İki grup arasındaki gerilim, kaldırımdaki parke taşıyla kanlı bir çatışmaya dönüştü.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’ın Eskil ilçesinde Şehit Recep Bozdağ Caddesi’ndeki bir iş yerinde akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, kargo şirketi çalışanları Oğuz G. ve Muhammet Ö. ile İsmail E. ve 2 oğlu arasında şuan nedeni bilinmeyen bir neden dolayı başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, İsmail E’nin kaldırımdaki parke taşını alarak Oğuz G’nin başına vurmasıyla şiddet olayı tetiklendi. Oğuz G. ve Muhammet Ö. ile İsmail E. ve oğulları çıkan kavgada darbedilerek yaralandı. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine müdahalesi sonucunda yaralılar ambulansla Eskil Devlet Hastanesine sevk edildi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu olayla ilgili soruşturma sürerken, şiddet dolu anlar iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Haber: Fatma Altınok

Görüntü: AA