Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde çıkan

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde çıkan kavgada bıçaklı aldırı sonucu bir kişi ağır yaralandı.

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde meydana gelen bir kavga, kanlı bir bıçaklı saldırıya dönüştü, sonucunda bir kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Aksaray ili Ortaköy ilçesi sokaklarında iki kişi arasında başlayan tartışmanın hızla şiddetlenmesiyle gerçekleşti. Gökhan A. (38) ile B.Ö arasında başlayan sözlü atışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Gerginlik arttıkça, Gökhan A. arbede esnasında karnından ve bacağından aldığı bıçak darbesiyle acı içinde yere yığıldı. Şüpheli B.Ö. olay yerinden hızlıca kaçtı.

Olayı gören çevre sakinleri hemen 112 Acil Çağrı merkezini arayarak sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine hızla ulaştı ve yaralı Gökhan A’ya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ancak yapılan ilk kontrollerde durumunun ağır olduğu belirlendi ve Gökhan A. ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine acil bir şekilde sevk edildi.

Burada tedavi altına alınan Gökhan A’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlatarak kaçan şahsın peşine düştü. Haber; Ağustos Gerçe