Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Çalınan Aracı, Sahibi Kendi Elleri ile Buldu!

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde bulunan

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde bulunan bir iş yerinde, Turgay Demirel’e ait olduğu bilinen bir otomobilin anahtarını alan kişi otomobili çalıp kaçtı.

Olay; Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde meydana geldi. Turgay Demirel isimli bir şahsa ait olduğu bilinen 06 DRV 103 plakalı Mercedes marka araç çalındı. Dün akşamüzeri, Ortaköy’de bulunan bir iş yerinden, otomobilin anahtarı alındı ve henüz kimliği belirsiz bir şahıs tarafından otomobil kaçırıldı. Aracı çalınan Turgay Demirel, ailesi ile birlikte aracı aramaya çıktı. Çalınan araç, Turgay Demirel’in ailesi ve arkadaşları tarafından toplamda 10 araç ile aranırken, çalınan araç Aksaray yağ pazarı içerisinde terk edilmiş halde bulundu.

Çalınan otomobilin sahibi Turgay Demirel, olayı şu sözlerle anlattı; “Dün akşam saat 17.00 gibi market önünde duruyordu araç. Çıkıp baktığımızda aracımız yoktu. Kendi aramamız ile aracımızı bulduk. Arkadaşlarım ve ailem ile 10 arabaya yakın cadde cadde, sokak sokak aradık ve yağ pazarının içerisinde terk edilmiş halde bulduk” dedi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçırılan otomobil olayı ile ilgili inceleme başlattı.

Haber: Ağustos Gerçe