Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bu sürücülere cezalar yağıyor

Aksaray’da yüksek sesle müzik

Aksaray’da yüksek sesle müzik dinleyen ve çevreye rahatsızlık veren araçlara para cezası yağıyor.

 

Aksaray Emniyeti 7/24 denetimlerini sürdürüyor. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve trafik şube müdürlüğü ekipleri yaz aylarının gelmesi ile şehrin her bölgesinde denetimlerini sürdürüyor. Kafeler caddesi başta olmak üzere şehrin en işlek caddelerinde denetimlerini sürdüren emniyet ekipleri yüksek sesle müzik dinleyen, abartı egzozla çevreyi rahatsız eden ve mevzuata aykırı biçimde modifiyeli edilmiş araçlar üzerinde denetimler yaparak yüksek sesle müzik dinlediği tespit edilen ve abartı egzoz takılı araç sürücülerine cezai işlem uyguluyor.

           

Aksaray’da Kafeler Caddesi olarak adlandırılan Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde uygulama ve denetimlerini sürdüren Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve trafik şube müdürlüğü ekipleri tek tek araçları durdurarak denetimler yapıyor. Yapılan uygulama ve denetimlerde çevreye yüksek sesle ve abartı egzozla rahatsız eden araç sürücüleri tespit edilerek cezai işlem uygulanıyor.
Yapılan denetimlerle ilgili açıklama yapan vatandaşlar denetimleri yerinde bularak yaptıkları açıklamada; Milletin huzuru bozulmaması lazım. Yüksek ses ve egzozdan dolayı şikâyetler oluyor derken, hiç kimsenin kimseyi rahatsızlık verme hakkı yok dedi
Başka bir vatandaş ise; Trafikte gürültü çıkartan abartı egzoz kullanan arkadaşlar bizim burada akşam keyfimizi, ailece yürüyüşlerimizi, ailemizle geçirdiğimiz güzel vakitlerimize saygı göstermiyorlar. O arkadaşlar tamam abartı egzozları ile eğleniyor olabilirler. Ama yanımızdaki küçük çocuğun o abartı egzozdan korkacağını yâ da yüksek müzikte kulağını kapatıp bir kenara kaçacağını hiç düşünüyorlar mı? Düşünmüyorlar dedi.
Başka bir vatandaş ise; Benim küçük oğlum var. En çok bundan o mustarip özellikle şu cadden geçerken sıkıntı oluyor. En nihayetinde insanların birbirine saygı göstermesi gerekiyor diye konuştu.
Haber: Fatma Altınok