Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Bisiklet Hırsızı Kameralara Yakalandı

Hırsız kendi apartmanı gibi

Hırsız kendi apartmanı gibi girdiği apartman girişinden bisikleti çalıp kayıplara karışmak istedi ancak Emniyetten kaçamadı.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nakkaş ve Cumhuriyet Mahallelerinde meydana gelen ve anbean kameralara yansıyan bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olayları ile ilgili yaptıkları çalışmalarda 1 şahsı gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre olay; Nakkaş ve Cumhuriyet Mahallelerinde meydana geldi. Bir şahıs site içerisindeki bir apartmana girerek apartmanın girişinde bulunan bisikleti çaldı. Çaldığı bisiklete binerek olay yerinden sakince ayrılan hırsız, görenlere pes dedirtti. Bisiklet sahipleri 112 acil çağrı hattını arayarak bisikletlerinin çalındığını beyan ederken, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Hırsızlık olayı ile ilgili güvenlik kamera takibi ve saha çalışmaları yapan polis ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Z.Ş (25) isimli şahsı Hasas Mahallesinde bulunduğu adreste kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şahıs Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Haber Avni Kuru