Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bacada çıkan yangın Kafeler Caddesi’ni karıştırdı!

Aksaray’ın Taşpazar Mahallesi’nde bulunan

Aksaray’ın Taşpazar Mahallesi’nde bulunan bir restoranın bacasında çıkan yangın, Kafeler Caddesi’nde hareketli anlara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve olay herhangi bir yaralanma olmadan atlatıldı.

Aksaray’ın Taşpazar Mahallesi’nde bulunan bir restoranın bacasında, gündüz saatlerinde çıkan yangın, Kafeler Caddesi’nde büyük paniğe neden oldu. Olay yerine hızla intikal eden Aksaray Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına anında müdahale etti. 112 sağlık ekipleri de olası yaralanmalara karşı olay yerinde hazır bulundu.

Yangının başladığı restoranın bacasında itfaiye ekipleri çatıya çıkarak müdahalede bulundu. Yoğun çalışmalar sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının söndürülmesiyle birlikte Kafeler Caddesi’nde yaşanan hareketlilik sona erdi. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma meydana gelmemesi sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi.

Yangın nedeniyle Kafeler Caddesi’ndeki trafik, itfaiye ve sağlık ekiplerinin rahat çalışabilmesi için tek taraflı olarak kapatıldı. Olay yerinde gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra trafik normal akışına döndü.

Fatma Altınok