Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da aranan şahsı Jandarma yakaladı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şehir içerisindeki asayiş ortamının sağlanması kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetler sırasında daha önce hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahsı yakaladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, sorumluluk bölgesi içerisinde yürütülen devriye faaliyetleri sırasında 1 şahıs yakalandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda aranan şahısların yakalanmasına yönelik, JASAT ve Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Ortaköy İlçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Hırsızlık” suçlarından aranan ve hakkında “18 yıl 1 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen E.K. isimli şahıs yakalandı.

Jandarma ekipleri tarafından yakalanan şahıs adli makamlara sevk edilirken adli makamlarda tamamlanan işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Konu hakkında açıklama yapan İl Jandarma ekipleri; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe