Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da aracına gaz alırken sigara yakan genç ; Alevler içinde kaldı!

Aksaray Yavuz Sultan Selim

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde meydana gelen olayda sürücüye ilk yardım anında yetişti.

Yakıt almak için gittiği akaryakıt istasyonunda sigara yakması sonucu aracı alev alan sürücü, hızla müdahale sonucu yaralı olarak kurtarıldı.

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda bugün öğle saatlerinde yaşanan korkutucu bir kaza, sürücü ve çevredekileri paniğe sürükledi. Edinilen bilgilere göre, 25 yaşındaki Can B. isimli sürücü, 51 KH 088 plakalı otomobiliyle yakıt almak için istasyona geldi. Ancak yakıt alırken sigara yakması sonucu aracı bir anda alev aldı.

Olayı fark eden istasyon görevlileri hemen harekete geçerek Can B.’a ve yangına anında müdahale etti. Çıkan yangında sürücü, kafası ve kollarında birinci derece yanıklarla yaralandı. İstasyon çalışanları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, sağlık, Jandarma ve polis ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Yaralı sürücü, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Ambulansın gelmesiyle birlikte, sürücünün yakınları acil servis önünde büyük bir endişe ve panik yaşadı. Ancak yaralı genç, sedye üzerindeki yarasını unutup yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Tedavi altına alınan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Akaryakıt istasyonunda yaşanan bu kaza, dikkatleri araçlarda sigara içmenin risklerine bir kez daha çekti.

Haber: Fatma Altınok