Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da annesini öldürdüğünü itiraf etti

Üvey annesini öldürdüğünü itiraf

Üvey annesini öldürdüğünü itiraf etti
Cumartesi gün saat 21.00 sıralarında Laleli mahallesindeki sulama kanalında meydana gelen olayda bir kadın cesedi bulunmuştu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kadının ölümüyle ilgili eşi Y.K. (49) ile üvey oğlu Ö.K’yi (20) gözaltına aldı. Ö.K’nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Ö.K’nin, sürekli kavga ettikleri Şengül K’yi, olay günü evin bahçesinde darp ettiği, öldüğünü anlayınca kanala attığını söylediği bildirildi.
Olay, Cumartesi gün Laleli mahallesinde meydana geldi. Sulama kanalında bir kadının hareketsiz halde olduğunu gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekiplerince, suyun az olması nedeniyle tabanı balçığa dönüşen kanaldan çıkarılan kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Kadının cesedi ve otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde kadının kimliği belirlendi. Vatandaşlar tarafından bulunan cesedin, 45 yaşındaki Şengül Keleş’ye ait olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili kadının eşi ve üvey oğlu gözaltına alındı. Aksaray’da bir kadının cesedinin sulama kanalında bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ö.K’nin suçunu itiraf ettiği bildirildi.
Şengül Keleş’in, Y.K. ile boşanma aşamasında olduğu, 6 ay önce kızıyla ayrı bir evde yaşamaya başladığı öğrenildi. Haber: Avni KURU