Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da acı bekleyiş; Kızılırmak’ta intihar girişimi! Arama çalışmaları devam ediyor…

Kızılırmak’tan atlayan Yusuf Şimşek’in arama çalışmaları devam ediyor

Kızılırmak’tan atlayan Yusuf Şimşek’in

Aksaraylı Yusuf Şimşek’in aranması devam ediyor

Ortaköy ilçesinden iddiaya göre yürüyerek giden ve Kesikköprü’den Kızılırmak’a atlayan Yusuf Şimşek’i arama çalışmaları sürüyor.

Aslen Ortaköylü olan 46 yaşındaki Yusuf Şimşek, Pazar günü sabaha karşı saat 5.30 sıralarında Kızılırmak üzerinde bulunan Kesikköprü’ye çıkarak ikna çabalarına rağmen kendisini ırmağa bıraktı. Olay, jandarma ve AFAD ekiplerini alarma geçirdi.

Olay yerine intikal eden ekipler, Yusuf Şimşek’i korkuluklardan inmeye ikna etmeye çalıştı. Ancak tüm çabalara rağmen Şimşek, kendisini ırmağa bıraktı ve suların arasında kayboldu. Olayın ardından AFAD ekipleri ve dalgıç timleri arama çalışmalarına başladı.

Arama çalışmaları, Pazar gününden bu yana 6 grup halinde, her biri 12 kişilik dalgıç ekipleri tarafından sürdürülüyor. Ekipler, Yusuf Şimşek’i bulmak için ırmakta yoğun bir arama çalışması gerçekleştiriyor.

Edinilen bilgilere göre, Yusuf Şimşek’in Ortaköy’den geldiği, akli dengesinin yerinde olmadığı ve daha önce de intihar girişimlerinde bulunduğu öğrenildi. Şimşek’in bulunması için çalışmalar aralıksız devam ederken, yetkililer olayın üzüntü verici olduğunu belirterek, vatandaşların bu tür durumlarda daha duyarlı olmaları gerektiğini ifade etti.

Avni KURU

Aksaray'da bir alışveriş merkezinde meydana
Sıradaki Haber Aksaray’da alışveriş keyfi kabusa döndü: Yangın çıktı!