Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 20 yaşındaki genç sokak ortasında bıçaklandı!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Gece Yarısı Bıçaklı Kavga

Yavuz Sultan Selim

Aksaray’da 20 yaşındaki bir genç, kimliği belirlenemeyen bir çocuk tarafından bıçaklandı.

Aksaray’ın Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde gece yarısı yaşanan olayda, 20 yaşındaki A.E., henüz kimliği belirlenemeyen küçük yaştaki bir çocuk tarafından sol bacağından bıçaklanarak yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı genci hastaneye kaldırırken, olayı gerçekleştiren çocuk kayıplara karıştı.

Gece Yarısı Kavgaya Dönüşen Tartışma

Edinilen bilgilere göre; Olay, gece yarısı Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5036 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki A.E., kimliği henüz belirlenemeyen bir çocuk ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle, çocuk belindeki bıçağı çıkararak A.E.’yi sol bacağından yaraladı.

Mahalle Sakinlerinin Duyarlılığı

Bağrışma seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Acil servis önünde sedyeyle ambulanstan indirilen A.E., basın mensuplarının kendisini görüntülemesine tepki göstererek, “Niye çekiyorsun?” dedi ve ardından, “Çoluk çocuk bizi bıçakladı dayı, perişan oldum,” diyerek yaşadığı durumu anlattı.

Polis Olayın Peşinde

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen ve kimliği belirlenemeyen yaşı küçük çocuk, polis tarafından her yerde aranıyor. Yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili tahkikat başlattı.

Avni KURU