Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Trafik Jandarma, kadın motosiklet sürücülerine eğitim verdi

Aksaray Trafik Jandarma ekipleri

Aksaray Trafik Jandarma ekipleri motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin karışmış olduğu kazaları önlemek amacıyla kadın sürücülere trafik eğitimi vererek motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtımı gerçekleştirdi.

     
Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin karışmış olduğu kazaların önlenmesi amacıyla “Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol” kampanyası kapsamında eğitim ve farkındalık çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre; Aksaray Trafik Jandarması tarafından sorumluluk alanları içerisinde, motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanan kadın sürücülere; trafikte dikkat edilmesi gereken konular üzerine reflektif yelek, koruma başlığı ve koruma gözlüğü kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı.
Trafik Jandarma ekipleri, motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin trafikte görünürlüğünü arttırmak ve sürücülerin görünürlüğünün öneminde dikkat çekmek amacıyla  sürücülere reflektif yelek dağıtımı yaptı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Trafik Jandarma ekipleri; “Motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin karışmış olduğu kazalarının en aza indirilmesi amacıyla bilgilendirme ve farkındalık faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir” dedi.
Haber: Fatma Altınok