Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Selçuk Bulvarı’nda korkunç kaza: 4 yaralı

Aksaray’da Selçuk Bulvarı’nda kontrolünü

Aksaray’da Selçuk Bulvarı’nda kontrolünü kaybeden Mercedes marka otomobil, park halindeki bir otomobile ve motosiklete çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Olay, saat 15.30 sıralarında Paşacık Mahallesi Selçuk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.H.U. yönetimindeki 68 EK 120 plakalı Mercedes marka otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 68 ABA 063 plakalı otomobile ve ardından da motosiklete çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü dahil 4 kişi yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.
Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.
Kazaya karışan araçlarda ise büyük maddi hasar oluştu.Haber; Ağustos Gerçe