Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ortaköy’de Silahlı Kavga; 1 kişi vuruldu. Ağır Yaralı!

Aksaray Ortaköy İlçesi Kırşehir

Aksaray Ortaköy İlçesi Kırşehir yolu üzerinde İki grup arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönerken çıkan kavgada silahlar konuştu. Ortaköy’de meydana gelen olayda Cemil Y., vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. İlçe emniyet müdürlüğü kaçak şüpheli şahsı yakalamak için çalışmalara başladı.

Edinilen bilgiye göre; Ortaköy’de bugün yaşanan olay, Kırşehir yolu üzerinde iki grup arasında başlayan bir tartışmanın şiddetlenerek silahlı kavgaya dönüşmesiyle gerçekleşti. Olayda Cemil Y. (40), henüz kimliği belirlenemeyen bir kişiyle yaşanan tartışmanın ardından, silahla açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı.

Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri Cemil Y. adlı yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ağır yaralı olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine sevk edildi. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken polis ekipleri kimliği belirlenemeyen şüpheli şahsı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Haber; Avni Kuru