Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray-Konya Yolu Faciası; 1 Ölü, 2 Yaralı!

Aksaray – Konya karayolunda

Aksaray – Konya karayolunda meydana gelen feci kaza, 4 iş arkadaşının seyahatini trajediye dönüştürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde!

Aksaray-Konya karayolu 50. km Sultanhanı sınırları içerisinde gerçekleşen trafik kazası, iş gezisi için yola çıkan 4 arkadaşın yaşamını derinden etkiledi. Aksaray’dan Konya istikametine seyreden 24 DF 678 plakalı araç, sürücüsü Mehmet Ö.’nün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole takla attı.

Kazada, otomobil hurdaya dönerken araçta bulunan Sedat Şahin (43) hayatını kaybederken, sürücü Mehmet Ö. (41) ile diğer yolcular Kürşat G. (45) ve Fatih C. (43) yaralandı. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne sevk etti. Yapılan açıklamada, yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu belirtildi.

Kaza sonrası hayatını kaybeden Sedat Şahin’in cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı soruşturmanın devam ettiğini ve olayın sebebini belirlemek için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Kazanın iş gezisi için yola çıkan arkadaşlar arasında büyük üzüntü ve şok yarattığı öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.
Haber; Hakan Hidayet Deniz