Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Jandarma’dan operasyon; Yağmacılar yakalandı!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehir içerisinde asayiş ortamının sağlanmasına yönelik gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar kapsamında daha önceden çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahsı yakaladı.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından suç ve suç bağlantılarını ortaya çıkarmak amacıyla yapılan çalışmalar ivedilikle devam ediyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik, JASAT ve Asayiş Timlerince devriye faaliyeti icra edildi. Jandarma faaliyetleri kapsamında; “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapma” suçundan “13 yıl 9 ay” ve “10 yıl 4 ay 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 2 şahıs, “Yol Kesmek Suretiyle Silahla Birden Fazla Kişi ile Yağma” suçundan “9 yıl 10 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs olmak üzere toplam 3 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edildi ve burada tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Konu hakkında açıklama yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe