Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Jandarma Ekipleri Mevsimlik İşçileri Taşıyan Sürücüleri Uyardı.

  Aksaray İl Jandarma

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarma ekipleri mevsimlik işçi taşımacılığı yapan sürücüleri uyararak tarım işçi kazalarını önlemek için kapsamlı denetim ve eğitim faaliyetlerine devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Trafik Jandarma ekipleri, mevsimlik tarım işçileri taşıyan karayolu araçlarının 00.00- 06.00 saatleri dışında şehirlerarası yolculuk yapmaları, tarım işçilerinin taşınmasında Karayolu Trafik Kanunu ve Taşıma Kanunu kapsamınca gerekli konular dahilinde kazaları en asgariye indirmek için sürücüleri ve mevsimlik işçileri kontrol etmeye devam ediyor.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarma ekipleri tarım da trafik kazalarını önlemek ve mevsimlik tarım işçileri ve tarım işçilerini taşıyan araç sürücülerini durdurarak bilgilendirme yaparak “Güvenli Trafik, Güvenli Tarım” konulu broşür dağıtımı yaptı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Jandarma ekipleri; “Tarımsal faaliyette bulunan araçların karışmış olduğu kazaları en aza indirerek vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için trafik denetimi ve bilgilendirme faaliyetlerimize devam edilecektir.” İfadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok