Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray il Jandarma Komutanlığı Uyardı Suya Girmeyin!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri göl, gölet, baraj ve sulama kanallarında boğulma ve can kaybı yaşanmasın diyerek uyarıda bulundu. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri su kanallarına girilmemesi konusunda denetimlerine devam ediyor.
Yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte Aksaray’da vatandaşlar göl, gölet, baraj ve sulama kanallarına serinlemek amacıyla girmesini önlemek ve üzücü olayların yaşanmamasına yönelik köy, belde ve ilçelerde uyarıda bulunarak boğulma ve can kaybı yaşanmasın dedi. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaz aylarında su kanallarına ve göletlere vatandaşların girmemesi ve üzücü olayların yaşanmaması için denetim ve kontrol faaliyetlerine devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri, sorumluluk alanları kapsamında göl, gölet, baraj ve sulama kanallarına boğulma ve can kaybı gibi meydana gelebilecek olaylar karşısında hafta sonları ve tatil günlerinde gün boyu devriye faaliyetlerini sürdürüyor. Bunun üzerine o bölgede yaşayan vatandaşları serinlemek amacıyla su girmelerinin yasak olduğunu vurgulayarak, suya girmemeleri konusunda bilgilendirme yaptı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Jandarma ekipleri; Sorumluluk bölgemizde suda boğulma olayları ve can kayıplarının yaşanmaması için denetim ve bilgilendirme faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir.” İfadelerini kullanarak vatandaşları uyardı.
Haber: Fatma Altınok