Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Emniyetinden ‘Sokak Oyunları Kursu’ etkinliği

Aksaray Emniyet Müdürlüğü tarafından

Aksaray Emniyet Müdürlüğü tarafından Engelliler haftası kapsamında ‘Sokak Oyunları Kursu’ kapsamında etkinlik düzenlendi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil Ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü personellerinin katılım sağladığı programda sokak oyunları kursu gerçekleştirildi.
16 Mayıs 2024 tarihinde yapılan etkinlikte Emniyet Müdürlüğe ekipleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Gençlikte Gelecek Var adlı ÇOGEP Projesi çerçevesinde 20 bedensel ve zihinsel engelli çocuğa ‘Sokak Oyunları Kursu’ projesi hayata geçirerek başarıyla tamamlandı.
10-16 Mayıs 2024 tarihlerinin Engelliler Haftası kapsamında ‘Sokak Oyunları Kursu’ çerçevesinde yapılan etkinliğe 1. Ve 2. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulunda 75 özel çocuk ve aileleri, 35 öğretmen ve 25 polis memurunun katılım sağladı.
Kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla okul bahçesinde Polisler, Öğretmenler, Özel Çocuklar arasında Sokak Oyunları (Mendil Kapmaca, Yakar Top, Yağ Satarım-Bal Satarım, Aç Kapıyı Bezirgân Başı, Halat Çekme) isimli oyunlar oynandı.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan etkinlik engelin olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Fatma Altınok