Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Emniyeti vatandaşları uyardı; Dolandırıcılara dikkat!

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir içerisindeki vatandaşlara yönelik bir uyarı videosu yayımladı. Yayımlanan videoda vatandaşların dolandırılma riskine karşı uyarıda bulunuldu.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların banka hesaplarındaki güvenliği sağlamaya devam etmek için bir uyarı videosu yayımlayarak çağrıda bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yayımlanan videoda; “Sizi arayarak kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak şifre isteyen şahıslarla banka şifrelerinizi paylaşmayın. Polis, asker veya savcı sizden para istemez. İstenirse hemen 155’i arayın. Gelecek hesaplarınızı yakmayın, banka hesaplarınızı kimse ile paylaşmayın. Sizlere gelen “çekiliş kazandınız” gibi mesajlara aldırış etmeyin” ifadeleri yer aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların bu gibi yanıltıcı ifade ve söylemlere herhangi bir olumlu tepki göstermemesi noktasında çağrıda bulunarak bu gibi bir durumla karşılaşıldığı düşünüldüğünde direkt olarak 155 üzerinden iletişime geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Haber: Ağustos Gerçe