Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Emniyeti Kurban Pazarında sahte para ve dolandırıcılığa karşı Alarmda!

Aksaray’da Asayiş ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Kurban pazarında vatandaşların mağdur olmaması için bilinçlendirme faaliyetinde bulunuldu.

Aksaray’da Asayiş ve Toplum

Aksaray Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı nedeniyle Aksaray Ticaret Borsası arkasında kurulan Kurban Pazarında hırsızlık, dolandırıcılık, sahte paranın tedavüle sürülmesi olaylarına karşı çalışma gerçekleştirildi.

Asayiş ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından vatandaşların bu konular üzerinden bilinçli davranması, suça karşı farkındalığın arttırılması amacıyla gerçekleşen eğitim faaliyetleri esnasında ekipler, hırsızlık, dolandırıcılık, sahte paranın tedavüle sürülmesi gibi konular üzerine bilgiler verdi.

Asayiş ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından broşür dağıtımı yapılarak vatandaşlarla birebir görüşme gerçekleştirildi.  Ekipler tarafından yapılan bilinçlendirme faaliyetleri vatandaşlar tarafından takdir edilirken vatandaşların güvenliği için gerçekleşen çalışmaların büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok