Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Emniyeti kaçak sigara ticaretine darbe vurdu

Aksaray Emniyet İl Müdürlüğü

Aksaray Emniyet İl Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak sigara ticaretine darbe vurdu.

 

Yapılan operasyon sonucunda, çekiciye gizlenmiş gümrük kaçağı sigaralar ele geçirildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen yoğun saha ve riskli analiz çalışmaları sonucunda önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında tespit edilen bir araçta çekiciye gizlenmiş şekilde toplamda 520 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Farklı markalara ait bu kaçak sigaraların piyasa değerinin yüksek olduğu belirtildi.

Şube ekipleri, operasyonla ilgili olarak C.A. (23) isimli şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan yasal işlem başlattı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, operasyon sonrasında yaptığı açıklamada, suç ve suçlularla mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Kaçak sigara ticareti gibi kaçakçılık faaliyetlerine karşı verdikleri mücadelede halkın desteğini önemli bulduklarını ifade etti.

Bu başarılı operasyon, Aksaray Emniyeti’nin kaçakçılıkla mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Haber Fatma Altınok