Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Atlı Jandarma Timleri Huzur ve Güvenin Bekçisi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması adına araçların girmesi mümkün olmayan Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Belisırma ve Ihlara Vadisinde kapsayan turizm bölgelerinde Atlı Jandarma Timleri devriye faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte insan hareketliliğinin artması nedeniyle, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrine görevlendirilen Atlı Jandarma Timleri araçların girmesi mümkün olmayan Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Belisırma ve Ihlara Vadisini kapsayan turizm bölgelerinde devriye faaliyetlerine başladı.

Bu bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla vadi içerisinde devriye faaliyeti icra eden Atlı Jandarma Timleri vatandaşlara çeşitli konularda bilgilendirme ve uyarılarda bulunuyor. Atlı Jandarma Timleri yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görerek günün anısına atlı jandarma timleri ile hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Atlı Jandarma Timleri burada yaptığı açıklamada;Tarihi ve kültürel alanlarımızın korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir açıklaması yaptı. Bölgeyi ziyarete gelen yerli turistler burada yaptığı açıklamada; Aksaray Atlı Jandarma Timleri güven veriyor.                    Hafta sonu ailemizle bu bölgedeki turistik yerleri gezmeye geldik atlı Jandarma timlerini gördüğümüzde çok sevindik bölgede güven ve huzur ortamı sağlıyorlar. Her adım attığımızda Jandarma timlerini görüyoruz. Bizlerin ve yerli ve yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla devriye geziyorlar huzurlu bir ortamda hafta sonumuzu geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz diye konuştular. Haber; Fatma Altınok