Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Genel Merkezi’nin en kritik toplantısı Aksaray’da!

AK Parti İl Genel Meclis Başkanları toplantısı Aksaray’da gerçekleşecek

AK Parti İl Genel

4 Ekim 2024 Cuma günü AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenecek toplantı, Aksaray’da geniş bir katılımla yapılacak.

AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki güçlü varlığını pekiştirmek ve yerel yönetim başkanlarının geleceğe yönelik stratejilerini değerlendirmek üzere, İl Genel Meclis Başkanları İstişare Toplantısı Aksaray’da düzenlenecek. 37 ilde AK Parti’den seçilen il genel meclisi başkanları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yusuf Ziya Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 12 kişilik AK Parti heyetiyle bir araya gelecek.

Toplantı Yeri ve Zamanı

Toplantı, 4 Ekim Cuma günü Grand Altıntaş Otel’de gerçekleştirilecek. Saat 09:30’da İstiklal Marşı ile başlayacak olan toplantı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın selamlama konuşmalarıyla devam edecek. Yılmaz, basına açık bölümde, AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki başarılarını ve geleceğe yönelik hedeflerini ele alacak. Toplantının ikinci oturumu ise basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Yerel Yönetimlerde Başarı İçin Adımlar Atılacak

Toplantıda, illerdeki yerel yönetimlerin karşılaştığı sorunlar, çözüm önerileri ve gelecekte yapılacak hizmetler ele alınacak. AK Parti’nin yerel yönetim stratejisinin bir parçası olan bu toplantıda, yerel yönetim başkanlarıyla kapsamlı değerlendirmeler yapılacak ve bu yöneticilere çeşitli tavsiyelerde bulunulacak. Yusuf Ziya Yılmaz, yerel yönetimlerin etkin ve verimli çalışması için atılması gereken adımları vurgularken, toplantının ikinci bölümünde daha ayrıntılı müzakereler yapılacak.

Kimler Katılacak?

Toplantıya AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Koyuncu, ilçe ve belde başkanları ile teşkilatın diğer üyeleri katılacak. Aynı zamanda il genel meclis üyeleri ile ilçe ve belde belediye meclis üyeleri de toplantıda yer alacak.

Program Akışı

-09:30 – 10:00: Açılış, yoklama ve İstiklal Marşı
-10:00 – 10:45: Yusuf Ziya Yılmaz’ın selamlama konuşmaları (Basına açık)
-10:45 – 11:00: Ara
-11:00 – 12:30: Yılmaz’ın değerlendirmeleri (Basına kapalı)
-12:30 – 14:00: Cuma namazı
-14:00 – 15:30: İstişare ve müzakereler
-16:00: Kapanış

Aksaray Ev Sahipliği Yapacak

Aksaray, bu önemli toplantıyla Türkiye genelindeki AK Parti il genel meclisi başkanlarını bir araya getirerek yerel yönetimlerdeki sorunlar ve çözümler üzerine yapılacak görüşmelere ev sahipliği yapacak. Yerel yönetimlerdeki verimliliğin artırılması ve halk hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması için alınacak kararlar, toplantının ana gündem maddeleri olacak.

Avni KURU

Konya’nın Beyşehir ilçesinde iki otomobilin
Sıradaki Haber Kavşaktaki kaza anı kamerada