Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağaca çarpıp takla attı, araç hurdaya döndü: Burnu bile kanamadı!

Aksaray’ın en işlek güzergâhlarından biri olan Turgut Özal Bulvarı’nda yaşanan trafik kazası, görenleri hem şaşırttı hem de burnu bile kanamadan çıkan sürücünün durumu sevindirdi.

Aksaray’ın en işlek güzergâhlarından

Edinilen bilgilere göre, 68 FJ 472 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan İbrahim A. (24), henüz bilinmeyen bir nedenle aracının kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç, orta refüje çıkarak burada bulunan bir ağaca çarptıktan sonra takla attı.

Kazanın ardından otomobil, refüj üzerinde metrelerce sürüklendi. Gürültüyle gerçekleşen kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede sürücünün genel sağlık durumunun iyi olduğunu tespit etti. Ancak İbrahim A., hastaneye gitmeyi reddedince sağlık ekipleri olay yerinden ayrıldı.

Polis ekipleri, kaza nedeniyle trafiği geçici süreliğine kontrollü olarak kapattı ve yolu tahliye ederek ulaşımı yeniden sağladı. Kaza yapan aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol trafiğe tamamen açıldı.

Sürücü İbrahim A. yaşadığı olayı şu ifadelerle anlattı; “Yola birisi çıkıyordu bende ona çarpmayım dedim hafif sola kırdım. Araba kaldırıma çıktı” dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili detaylı inceleme başlatırken, kazadan burnu bile kanamadan kurtulan sürücünün durumu ise “mucizevi” olarak değerlendirildi. Yetkililer, benzer kazaların yaşanmaması için sürücülerin hız ve dikkat konusunda daha tedbirli olması gerektiğini belirtti.

Fatma Altınok