Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları operasyonda İhaleye Fesat Karıştırma suçundan bir, Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan aranan bir ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak, suçlarından aranan toplam 3 şahsı gözaltına aldı.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’nın, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Komanda Timlerinin desteği ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Dedektifleri ve Asayiş Timleri ile beraber operasyon yürütüldü. Yapılan operasyonda, İhaleye Fesat Karıştırma suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.G, Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 5 ay hapis cezası bulunan A.A ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak, suçlarından aranan ve hakkında 1 yıl 18 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G isimli 3 şahıs gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıslar, Jandarma Merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada; “Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde, Komando Timlerinin de desteği ile JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timlerince icra edilen devriye faaliyetleri esnasında Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Haber: Fatma Altınok