Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da otoyolda can pazarı; 2 ölü 1 ağır yaralı!

Aksaray’da Ankara-Niğde otoyolunda meydana gelen kazada, biri İngiliz vatandaşı olmak üzere iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

Aksaray'da Ankara-Niğde otoyolunda meydana

Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Kümbet köyü sınırları içinde, 24 Ağustos 2024 günü saat 16:00 sıralarında, Ankara-Niğde otoyolunun 192. kilometresinde meydana gelen trafik kazası, iki can kaybına ve üç kişinin yaralanmasına yol açtı. Kazada, Irak uyruklu sürücü Hogr Abbas’ın (37) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, araç kontrolden çıkarak yoldan çıktı.

Irak uyruklu Hogr Abbas (37), kullandığı H0210GR plakalı araçla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek tek taraflı bir kaza yaptı. Kazada, sürücü Abbas ve beraberindeki Jennifer Bogdan (29) Birleşik Krallık uyruklu), Mohammed Othman (25) Irak uyruklu ağır yaralandı. Araçta bulunan Ramiro Abbas (9) ve Ramin Abbas (5) ise hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı.

Kazanın ardından ağır yaralı olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kırşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Jennifer Bogdan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mohammed Othman ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın kesin nedeni yapılacak incelemeler sonucunda belirlenecek. Kaza, otoyolda bir süreliğine trafiğin aksamasına neden oldu.

Avni KURU