Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

10 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

yoğunsis nedeniyle meydana gelen

yoğunsis nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 araç birbirinegirdi, 2 kişi yaralandı. kaza nedeniyle karayolu 1,5 saat trafiğe kapatıldı.

yoğun sis nedeniyle yaşanan 10 aracın karıştığızincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. kaza nedeniyle karayolu 1,5 saattrafiğe kapatıldı.

olay, aksaray – nevşehir karayolu 25’inci kilometresindemeydana geldi. alınan bilgiye göre, İran uyruklu muhammet el z. (39)idaresindeki İran plakalı tır, yoğun sis nedeniyle direksiyon hakimiyetinikaybederek bariyerlere çarptı. kaza sonrası tır ve dorsesi yolu tamamenkapatırken, arkadan gelen diğer araçlar kaza nedeniyle kapanan yolda durdu.sürücüler kaza yapan tır sürücüsünün yardımına koştuğu sırada arkadan gelenbaşka bir tır sürücüsü yoğun sis nedeniyle kapanan yolda kalan araçlara arkadançarptı. 3 tır, 4 otomobil, 1 ticari ve 2 kamyon olmak üzere toplam 10 aracınkarıştığı kazada İran uyruklu tır sürücüsü ve İlhan demir (39) yaralandı.vatandaşların kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, efad, itfaiye veçok sayıda ambulans sevk edildi. kısa sürede olay yerine gelen kurtarma ve acilyardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, jandarma vepolis ekipleri de bir başka kazanın yaşanmaması için karayolunda geniş güvenlikönlemleri aldı. nevşehir istikametine 1,5 saat kapalı kalan karayolundayaklaşık 10 kilometre araç kuyruğu oluştu. kazada yaralanan yaralılar yolunkapalı olması nedeniyle sedye üzerinde afad, itfaiye ve 112 ekiplerince 1 kilometreuzaklıkta kalan ambulansa taşındı. kaza sonrası polis ve jandarma ekiplerifotoğraflama çalışmalarının ardından araçları karayolundan çekici marifeti ilekaldırarak yolu yeniden trafiğe açtı.

kazayı anlatan sürücü muhammet aksoy (26), “kaza tırınyan dönmesiyle biz araçları buraya çektik. Çektikten sonra koştum ileriyedoğru. birkaç tane de araba geldi. 100 metre ileriye koştum durdurmayaçalıştım. araç selektör yaptı ve dikine üstümüze geldi, durmadı buradakiarabaları ezdi komple. biz geldiğimizde kaza yapan başka araç yoktu. sistengörmemiş. o kaza yaptı. arkadan gelenler vurdu komple. diğer bir sürücühayrettin uzelli (70) ise, “bu araba durduğumuz yerde geldi birbirine soktu.İki araca birden vurdu. onlarda birbirine girdi işte. ben direksiyonda biledeğildim. bağırıyordum ki milleti durdurayım diye” şeklinde konuştu. kazayakarışan diğer bir sürücü ise osman demir (46), “burada durmuş dörtlüyüyakmıştım. biz bağırdık, el işareti verdik tıra. bende yere düştüm. adambağırdığımız halde durmadı geldi bizlere vurdu” diye konuştu.

aksaray eğitim ve araştırma hastanesi’nde tedavi altınaalınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgilisoruşturma başlatıldı.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Beyşehir ilçesinde otomobilin ağaca
Sıradaki Haber Ağaca çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı