Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teknokent Koleji yönetiminden gazetemize ziyaret

Aksaray Teknokent Koleji, okul

Aksaray Teknokent Koleji, okul yönetimi gazetemizi ziyaret ederek okul ile ilgili bilgiler verdi. Teknokent Kolejinde eğitim gören öğrencilerin sahip olduğu imkan ve avantajları dile getiren okul yönetimi, Aksaray’da eğitim alanında önemli işlere imza atıyor.

Aksaray’da faaliyet gösteren Aksaray Teknokent Koleji’nin okul yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Teknokent Koleji’nin ziyaretinde okul müdürü Savaş Öztürk, okul müdür yardımcıları Bekir Tan ve Hilal Özdemir yer aldı. Okul yönetimi ziyaretinde, okullarında eğitim gören ve okullarına yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin sahip oldukları avantajlardan bahsetti. Teknokent Kolejinde eğitim gören öğrenciler birbirinden önemli avantajlara sahip olurken, bu avantajlar okula yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için heyecan yaratıyor.

Teknokent Kolejinin Öğrencilere Sunduğu Avantajlar Neler?

Aksaray Teknokent Koleji, öğrencilerine birbirinden değerli avantajların yanı sıra iyi bir eğitim ve öğrenciler mezun olduktan sonra iş hayatında kendilerine çok yardımı olacak belgeler sunuyor. Teknokent Koleji öğrencilerine; İşyeri açma belgesi, Europass sertifikası, MTOK avantajları, ek puan avantajları, KOSGEB girişimcilik belgesi, erkek öğrenciler için 3+3 yıl askerlik tecili, hem Almanca hem de İngilizce olarak yabancı dil eğitimi gibi avantajlar sunuyor.

Teknokent Koleji Müdürü Savaş Öztürk gazetemize gerçekleşen ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, “Proje ağırlıklı bir okul olarak Erasmus, TÜBİTAK projeleri, Teknofest projeleri kapsamında öğrencilerimize donanımlı bir eğitim ve meslek eğitimlerinin yanında projeler geliştirmelerini ve yurtdışı proje çalışmalarını ön plana çıkarıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz