Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi, su israfının beraberinde getirdiği kuraklığa dikkat çekiyor

Aksaray Belediyesi dikkat çeken

Aksaray Belediyesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kuraklığı dikkat çeken Aksaray Belediyesi, “Sahip olduğumuz su kaynaklarını, en verimli ve tasarruflu bir şekilde kullanmak zorunda olduğumuzu unutmamalıyız” şeklinde açıklamada bulundu.

Günümüzün en büyük sorunu haline dönüşen kuraklık, canlı yaşamını etkilen en temel faktörler arasında yer alıyor. Suyun israf edilerek kullanılmasına sık sık dikkat çeken Aksaray Belediyesi, gelecek nesillere bırakılacak olan dünyanın kuraklık olmaması adına vatandaşları su israfı konusunda hatırlatmalarda bulunuyor.
Suyun canlı yaşamından ziyade, tarım gibi alanlarda kullanılıyor olası birçok kurum tarafından da hatırlatmalar yapılarak su tüketimine dikkat çekiliyor. Suyun israf edilmeden kullanılması için vatandaşlara suyu kullanımı hakkında bilgiler verilerek farkındalık oluşturmak hedefleniyor.
Su kaynaklarının tükeniyor olması canlı yaşamını derinden etkiliyor. Aksaray Belediyesi yaptığı paylaşımla kuraklığa dikkat çekerek, su tüketimi konusunda vatandaşlara hatırlatmada bulundu.
“Sahip olduğumuz su kaynaklarını, en verimli ve tasarruflu bir şekilde kullanmak zorunda olduğumuzu unutmamalıyız” ifadesini kullanan Aksaray Belediyesi, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak adına şimdiden suyun tasarruflu bir şekilde kullanılmasına dikkat çekti.

Haber: Fatma Altınok