Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sendikal çalışmalar devam ediyor; sağlık merkezlerine ziyaret gerçekleşti

Sağlık Sen Aksaray Şube

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya ve Şube Başkan Yardımcısı Hacı Mustafa Güçlüer ile birlikte sağlık merkezi ziyareti gerçekleştirdi.
Aksaray merkez, ilçe ve kasabalarda bulunan sağlık merkezlerini ziyaret eden sağlık sen şube başkanı kaya, Taşpınar kasabası ve Hamidiye kasabasını ziyaret etti.
HamidiyeAlaca Sağlık Evini ziyaret eden Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya ve Şube Başkan Yardımcısı Hacı Mustafa Güçlüer, sağlık personelleriyle bir araya gelerek, sağlık alanında verilen hizmetle ile ilgili görüştü. Sendikal çalışmalar ve gündeme dair konuşlar üzerinden sohbet eden heyet, sağlık personellerine çalışmalarında başarılar diledi.
Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya ve Şube Başkan Yardımcısı Hacı Mustafa Güçlüer Taşpınar aile sağlığı merkezini ziyaret ederek burada sağlık personelleri ile bir araya geldi. 112 Taşpınar 4 nolu Acil istasyonundaki sağlık personelleri ile sohbet ederek sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sağlık merkezine verilen hizmetle hakkında görüşen heyet sağlık personellerin sorun ve taleplerini dinledi.

Haber: Fatma Altınok