Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Voleybol Arenasına Yeni Yıldızlar: Gülsüm Şeyda Alp ve Selda Aksoy Aksaray 1989’a  Transfer Oldu!

KFC Kadınlar 1. Ligi

KFC Kadınlar 1. Ligi ve Kadınlar 2. Lig’i sallayan transferler! Gülsüm Şeyda Alp ve Selda Aksoy, 1989 Aksaray Spor Kulübü’ne transfer olmanın heyecanını yaşıyor. Detaylar haberimizde!

Eskişehir Peyman Spor’da başarılı bir ilk devre geçiren smaçör Gülsüm Şeyda Alp, 1989 Aksaray Spor Kulübü ile anlaşmaya vardı. Daha önce Arkas Spor, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Astor Voleybol, Göztepe, Kırklareli İş Voleybol gibi önemli takımlarda forma giyen tecrübeli oyuncu, Aksaray’da yeni bir döneme başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Aynı zamanda Ortakçı Orhaniyespor’da Kadınlar 2. Lig’de başarılı bir performans sergileyen orta oyuncu Selda Aksoy da 1989 Aksaray Spor Kulübü ile anlaşma sağladı. 1.87 boyundaki başarılı oyuncu, kariyerine daha önce Arkas Spor, Özateş SK, Viranşehir Eğitim Gücü SK, Büyükçekmece V.A, Kırklareli İş Voleybol gibi önemli kulüplerde devam etmişti.

Kulüp yetkilileri, yeni transferlerin takıma katacakları deneyim ve başarı ile Aksaray’ı voleybol arenasında daha üst sıralara taşımayı hedeflediklerini belirtti. Voleybolseverler, bu heyecan verici transferleri ve takımın yeni performansını merakla bekliyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz