Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Teşkilatı Seçimlerde görev alan sandık görevlilikleriyle bir araya geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, seçim sandık görevlileri ile buluşma kapsamında Abdülhamid Han Fen Lisesi Seçim Sandık Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
31 Mart Mahali İdareler seçimlerinde sandık görevlisi olacak kişilerle bir araya gelen İl Başkanı Karataş, seçim ve sandık hakkında bilgilendirme yapmaya devam ediyor.
Aksaray Merkez’de bulunan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Abdülhamid Han Fen Lisesinde görev alacak MHP Okul Sorumlusu İl Delegesi Mustafa Kaşlı ve Seçim Sandık Kurulu üyeleri ile bir araya gelen İl Başkanı Karataş, yönetim kurulu ile bir süre sohbet etti.
Daha sonra seçimlerde sandığın önemine değinerek seçim günü sandıkların korunması ve kurallara uyulması gerektiğini hatırlattı. İl Başkanı Karataş; “Okul sorumlusu İl Delegemize ve seçim Sandık görevlisi kıymetli dava arkadaşlarımıza ziyaretleri ve davamıza hizmet anlamında hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Haber: Avni Kuru