Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürlerinden Sosyal Hizmetler İl Müdürüne ziyaret

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal İl Müdürü Nurettin Ulaş’a il müdürlerinden sürpriz ziyaret gerçekleşti. Göreve yeni başlayan İl Müdürü Ulaş’a tebrik ziyaretleri devam ederken il müdürleri ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda göreve yeni başlayan Aile ve Sosyal İl Müdürü Nurettin Ulaş göreve gelmesiyle birlikte Aksaray’daki kurum ve kuruluşları tarafından ziyaretler gerçekleşiyor.

Sosyal Güvenlik Müdürü Bilal Akgün, İl Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, İş-Kur Müdürü Mahmut Akkuş, İl Defterdarı Kaya Kurşun, Çevre ve Şehircilik Müdürü Murat Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, İl Tarım ve Orman Müdürü Nejdet Demir, İl Ticaret Müdürü Ünal Aksoy, Devlet Şu İşleri Şube Müdürü Ümit Ekinci ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ali Rıza Sözeriyim ziyarette bulunan isimler oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaşı’ı göreve gelmesinden dolayı tebrik eden il müdürleri, çalışmalarında başarılar diledi. İl Müdürü Ulaş, nazik ziyaretlerinden dolayı il müdürlerine teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok