Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siyasetin Duayen İsmi Rıfkı Karabatak’ın Önerisi! Sağa sola takla atmanıza gerek yok

Usta siyasetçi Rıfkı Karabatak: Kendisine

Usta siyasetçi Rıfkı Karabatak: Kendisine güvenen bağımsız aday olur

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) eski il başkanı ve Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak, yaklaşan yerel seçimler öncesinde önemli bir çağrıda bulundu. Karabatak, partilerin aday tespit sürecine yönelik eleştirilerini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Tüm belediye başkan adaylarının bağımsız aday olması” önerisini gündeme getirdi.

Duayen siyasetçi Rıfkı Karabatak, bu öneriyle aday adaylarının sağa sola takla atma durumundan kurtulacağını vurgulayarak, bağımsız adaylığın sunduğu avantajlara dikkat çekti. Kendi gücüne inanmayan ve partisinden aday olamayanların komik duruma düşmemesi adına bağımsız adaylığın çözüm olabileceğini belirtti.

Teşkilatların aday belirleme sürecinde yaşanan karmaşaya da değinen Karabatak, bağımsız adaylığın teşkilatlar arası çekişmeye son verebileceğini savundu. Aday bulamayan teşkilatların başka partilere göz kırpmasının önüne geçilebileceğine dikkat çekti.

Sonuç olarak, sadece vatandaşın karşılığını bulabileceğini ve yeterli donanıma sahip olduğunu düşünenlerin aday olması gerektiğini belirten Karabatak, seçilirse vefa borcu ödemek zorunda kalmayacaklarını ifade etti. Op. Dr. Rıfkı Karabatak’ın bu çağrısı, yerel seçim öncesi dikkat çeken bir öneri olarak kamuoyunun gündemine oturdu. Haber: Fatma ALTINOK