Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray MHP’de seçim sandık görevlileri ile buluşma

Milliyetçi Hareket Partisi (

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Mehmetçik ilkokulu seçim sandık kurulu üyeleri ile bir araya gelerek bilgilendirme eğitimi gerçekleştirdi.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde Aksaray’da görev yapacak okul görevlileriyle bir araya gelen MHP Aksaray İl Başkanı Karataş, hem sandık görevlileri ile tanışıyor hem de seçimlere yönelik bilgiler veriyor.
Aksaray Merkez Laleli mahallesinde, Mehmetçik İlkokulunda görev alacak MHP Okul Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Batur, İl Belediye Meclis Üyesi Nurdilek Atalay ve Seçim Sandık Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen İl Başkanı Karataş, görevlilerle bir süre sohbet etti.
Seçimlerde sandığın önemine değinen İl Başkanı Karataş, seçim günü sandığın korunması ve herhangi bir hataya mahal vermemek adına bilgilendirme yaptı. İl Başkanı Karataş yaptığı açıklamasında; “Okul sorumlusu Yöneticimize, Belediye Meclis Üyemize ve seçim sandık görevlisi kıymetli dava arkadaşlarımıza ziyaretleri ve davamıza hizmet anlamında hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah” ifadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok