Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’nin İnşaat Mühendisi Adayı Çıtak, Bu defa MHP kazanacak

MHP Aksaray Belediye Başkan

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Yeni Sanayi Bölgesinde Esnafla Buluştu ve Sorunları Dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aksaray Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve MHP’li yöneticilerle birlikte yeni sanayi bölgesinde esnafla bir araya geldi.

Çıtak, yeni sanayi esnafını ziyaret ederek onlarla sohbet etti ve işlerine dair bilgi aldı. Ziyaret sırasında esnaflar, özellikle büyük araçların şehir merkezine girişinde yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti. Bu konuda Çıtak, “Güvenlikli bir yer temin edip, sizin de şehir merkezinde sıkıntısını eşit şekilde ortaklaşa çözeceğiz” diyerek çözüm önerisi sundu.

Esnaflar, geçmiş seçimde MHP’nin seçimi kıl payı kaybettiği bir durumu hatırlatarak, bu sefer MHP’yi ve Cumhur İttifakı’nı kazandırmak istediklerini ifade ettiler. İrfan Çıtak’a desteklerini dile getirerek, “Bu defa MHP kazanacak. Aksaray’a Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı hizmet edecek” dediler.

İrfan Çıtak, esnafların sorunlarına çözüm bulmak adına projelerini paylaştı ve vatandaşların desteğini alarak daha etkin bir yönetim vaat etti. Bu buluşma, MHP’nin seçim öncesi vatandaşlarla diyalogunu güçlendirmesi açısından önemli bir adım olarak kaydedildi. Haber: Avni Kuru

Kayseri’de 80 yaşındaki Mehmet Karaimam,
Sıradaki Haber 80’lik Mehmet dede 40 yıldır işine bisikletle gidip geliyor