Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP, soruna en başta çözüm arıyor!

MHP Aksaray il başkanlığı

MHP Aksaray il başkanlığı sandık kurulu üyelerini bilgilendiriyor

MHP Aksaray İl Başkanlığı, Mehmetçik İlkokulu Seçim Sandık Kurulu Üyelerine Bilgilendirme Eğitimi Verdi

MHP Aksaray İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda, İlimiz Merkez/Laleli Mahallesi’nde bulunan Mehmetçik İlkokulu’nda görev alacak Seçim Sandık Kurulu Üyeleri ile tanışma ve bilgilendirme eğitimi düzenledi.

Toplantıya MHP Okul Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Batur, İl Belediye Meclis Üyesi Nurdilek Atalay ve seçim sandık kurulu üyeleri katıldı. İl Başkanı Burhanettin Karataş’ın başkanlığında gerçekleşen etkinlikte, seçim süreci hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Mini sandık simülasyonları ve interaktif sohbetlerle seçim sürecine dair pratik bilgiler aktarıldı.

Toplantıda, okul sorumlusu yöneticiye, belediye meclis üyesine ve seçim sandık görevlisi dava arkadaşlarına teşekkürler sunularak, dava için gösterdikleri hassasiyetten dolayı takdir edildi. Başkanlık, bu birlikteliğin ve bilgilendirme eğitiminin Allah’ın birliği, beraberliği ve dirliğiyle taçlanması dileğiyle sona erdi.

MHP Aksaray İl Başkanlığı, seçim öncesinde bu tür etkinliklerle teşkilat içi koordinasyonu güçlendirmeye ve seçim sürecini daha etkin bir şekilde yönetmeye odaklanarak, yerel seçimlere kararlılıkla hazırlanıyor. Haber: Fatma ALTINOK