Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da doğdu, Kastamonulu oldu! Helal olsun size…

  Alt Yapısından Yetişen

 

Alt Yapısından Yetişen Oyuncular Aksaray Bld.Spor’a Karşı Mücadele Etti”
Hafta sonu Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde oynanan Aksaray Bld.Spor-Kastamonu Bld.Spor maçında, kendi alt yapılarından yetişen kaleci Kevser Bektaş ve Emine Gökdemir, formalarını giydikleri Kastamonu Bld.Spor ile Aksaray Bld.Spor’a karşı mücadele ettiler.
Aksaraylı oyuncuların yetişme süreci Belediye arsalarından Yusuf Hakikibaba Orta Okulunda başlayıp, hentbol kariyerlerini Serkan Pala rehberliğinde sürdürdükleri belirtildi. Milli takım tecrübesine sahip kaleci Kevser Bektaş, sezon başında transfer olduğu Kastamonu Belediyespor’un kalesini başarı ile koruyor. Diğer taraftan, Hatay’dan antrenör Savaş Yüksek’in tavsiyesiyle Aksaray’a gelen ve Aksaray Belediye Spor’dan yetişen Emine Gökdemir, geçen sezon başında Kastamonu’ya transfer olmuş ve şampiyonlar liginde forma giyip şampiyonluk yaşamıştı.

Aksaray Belediye Spor’un kendi alt yapısından çıkardığı oyuncuları önemli takımlara transfer ederek dikkat çekici bir başarıya imza attığı vurgulandı. Belediye Başkanı Evren Dinçer, kulüp yönetimi ve teknik kadroya, istikrarlı çalışma, örnek okul-kulüp işbirliği, alt yapı-üst yapı bağlantısı ve dış transfer bağlantılarını başarılı bir şekilde yönettikleri için tebriklerini iletti. Haber: Avni KURU