Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Stratejik toplantılar devam ediyor! Seçimlere güçlü hazırlık içindeler

AK Parti Aksaray İl

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, 31 Mart seçimleri için güçlü bir hazırlık içerisinde

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, yaklaşan 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde büyük bir kararlılık ve hazırlıkla çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Hamza Aktürk liderliğinde, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Seçim Kurulu Başkanı Bayram Çiçek ve Seçim Kurulu üyeleri bir araya gelerek saha programları, stratejiler ve değerlendirmeler üzerine kapsamlı bir istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıda ifade edilen birleşik kararlılık ve güçlü bir ekip çalışmasıyla AK Parti’nin seçimlere hazır olduğu vurgulandı. İl Başkanı Hamza Aktürk, “Ülkemize ve milletimize hizmet etme azmiyle dolu olan teşkilatımız, seçim sürecine yönelik detaylı planlamalar ve stratejiler üzerinde durarak, halkımıza daha iyi hizmet etmek için kararlı bir şekilde çalışıyor” dedi.

Parti yöneticileri, seçimlere büyük bir önem verildiğini ve teşkilat olarak seçim zaferini elde etmek için tam donanımlı olduklarını belirttiler. Hazırlıkların titizlikle sürdüğü vurgulanarak, “Hazırız, kararlıyız” mesajıyla AK Parti’nin Aksaray’da başarılı bir seçim süreci geçirmeye yönelik güçlü bir motivasyona sahip oldukları ifade edildi. Haber: Fatma ALTINOK