Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dinçer Niğde ve Nevşehir İlçe Kaymakamlarını ağırladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na ve Aksaray Belediye Başkan Dr. Evren Dinçer’e  önemli bir ziyaret gerçekleşti. Nevşehir Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz ve Niğde Altunhisar Kaymakamı Abdulssamed Yiğit ziyaret eden isimler oldu.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu göreve başlamasının ardından ziyaretler gerçekleşmeye devam ederken Niğde ve Nevşehir’de görev yapan kaymakamları kabul etti.

Nevşehir Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz ve Niğde Altunhisar Kaymakamı Abdulssamed Yiğit, Vali Kumbuzoğlu ile yürütülen faaliyetler üzerine görüşme yaparak çalışmalarında başarılar diledi. Nevşehir Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz ve Niğde Altunhisar Kaymakamı Abdulssamed Yiğit misafirperverliğinden dolayı Vali Kumbuzoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Vali Kumbuzoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz ve Niğde Altunhisar Kaymakamı Abdulssamed Yiğit’e teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret eden Nevşehir Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz ve Niğde Altunhisar Kaymakamı Abdulssamed Yiğit, Aksaray Belediye Başkanı Dinçer ile görüşme yaptı.

Belediye Başkanı Dinçer, nazik ziyaratlerinden dolayı Nevşehir Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz ve Niğde Altunhisar Kaymakamı Abdulssamed Yiğit’e teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok