Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçeli Mahallesi Muhtar Adayı Yılmaz, hizmetleriyle dikkat çekiyor

Aksaray Merkez Bahçeli Mahallesini

Aksaray Merkez Bahçeli Mahallesini Muhtar Adayı Ramazan Yılmaz, mahalle sakinleri için yapmak istediği hizmetleri dile getirdi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerinde bahçeli mahallesi muhtar adayı olan Ramazan Yılmaz’ın mahallenin eksiklerini tamamlamak ve hizmet getirmek için kolları sıvadı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kurtuluşta pazaryeri bakkalı olarak hizmet veren Ramazan Yılmaz mahalledeki ihtiyaç olarak gördüğü bir tandır evi projesi ile hizmete başlamak istiyor. Mahallelinin ihtiyacı olan bu proje ile Aksaray da bir ilk olmak için adım atıyor.

Bahçeli Muhtar Adayı Ramazan Yılmaz; “Mahallelinin ihtiyacı olan bu proje umarız Aksaray da bir ilk olacaktır. Vatandaşların kış kayıtı olarak isimlendirdiği kış ekmeği mantı, erişte, salça, sos gibi ihtiyaçlarını ya kenar mahallede müstakil evlerde ya da müsait olan ise köylerde yaparak getiriyor. Bizim gerçekleştirmek istenilen projede bu sebeple ekmek yapabilmek için ya imece usulü ya da ekmek yapmasını bilen ihtiyaç sahibi kadınlara ücreti mukabilinde iş  imkânı sağlamak bir diğer husus burada mahalle insanını kaynaştırmak yapmak istenilen tandır evi lavabo, tuvalet,  duş mutfak gibi ihtiyaçları karşılayacak şekilde imar yapılacak aynı zamanda insanlar burada çay kahve ve yemeklerini de rahatça yiyebilmeli” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok