Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhur İttifakı’ndan Güçlü Bir Birliktelik: Ak Parti ve MHP İl Yönetimleri Buluştu!

Hamza Aktürk ve Burhanettin

Hamza Aktürk ve Burhanettin Karataş liderliğindeki parti temsilcileri, İl siyasetine yön verdi.

Kararlılıkla hazırız! Ak Parti ve MHP İl Başkanları, İl yöneticileriyle stratejik toplantıda buluştu ve güçlü bir birliktelikle geleceğe yürüyeceklerini ifade ettiler.

Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı ve adayı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve teşkilat mensupları, Cumhur İttifakı ortağı MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak ve yönetim kurulu üyeleri MHP İl Binasında bir araya gelerek güçlü bir birliktelik sergiledi.

Toplantıda, il siyasetine ve 31 Mart 2024 seçimlerine yönelik stratejiler konuşulurken, Belediye Başkanlığı seçim süreci için kararlılık vurgulandı. Hamza Aktürk ve Burhanettin Karataş’ın liderliğindeki bu birliktelik, Cumhur İttifakı’nın güçlenmesine katkı sağladığı bildirildi.

Parti temsilcileri, birlikte hareket ederek hem yerel yönetimdeki başarıyı artırmayı hem de vatandaşların beklentilerine daha etkili bir şekilde cevap vermeyi hedefliyor. Güçlü irade ve birlikte çalışma azmi, Ak Parti ve MHP’nin ilde daha etkili bir şekilde temsil edilmesini sağlayacak gibi gözükürken Cumhur ittifakı olarak Aksaray ve Türkiye’nin geleceğine yönelik her türlü işbirliği ve tatlı bir yarışın yapılacağı toplantıdan sızan bilgiler arasında yerini aldı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz