Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti’de gözler İlçe ve Belediye Başkan adaylarına çevrildi!

AK Parti, 31 Mart

AK Parti, 31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşırken bir politik gelişmeyi duyurarak büyükşehir ve il belediye başkanlarını açıkladı. AK Parti teşkilatının ilçe ve belde belediye başkan aday adaylarının belirlenmesi kamuoyu tarafından merak ediliyor. Özellikle Aksaray ve diğer illerde, AK Parti’nin ilçe ve belde belediye başkan aday adaylarının isimleri kamuoyunda merak konusu oldu.

Parti içinde, bir yerleşim yerinde birden fazla aday adayının olması, kamuoyunu heyecanlandırırken hangi ismin aday olarak belirleneceği konusu, bölgedeki siyasi dinamikleri etkileyecek önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimleri için zaman daraldıkça, diğer partilerin ilçe ve belediye başkan adaylarını açıklamaya başlamasıyla birlikte açıklanan adaylar kendi yerleşim yerlerinde siyasi çalışmalarına hız vermiş durumda. Ancak, AK Parti’den aday adayı olan isimlerin, birden fazla seçenek arasından çıkacakları ismin açıklanması bekleniyor.

AK Parti’nin ilçe ve belediye başkan adaylarını kamuoyuyla paylaşması beklenirken bu açıklamaların ardından siyasi hareketlerin daha da hız kazanması bekleniyor.

Haber: Fatma Altınok