Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da tedbirler alınıyor, Vali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleşti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleşti. Aksaray Valiliğini ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Aksaray’da asayiş ortamın sağlanması adına yürütülen faaliyetler masaya yatırıldı.
Aksaraylı vatandaşların huzur ve güvenliğin sağlamak adına Aksaray’da Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen faaliyetlerin ele alındığı toplantıda suç ve suçlulara karşı yürütülen operasyonlar değerlendirildi.
Huzur ve güven içerisinde Aksaray halkının yaşamanı sürdürmesi için Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece gündüz demeden yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Sokakta, mahallelerde, trafikte huzuru bozan ve vatandaşların güvenliğini tehlikeye atan kişilere yönelik uygulanan yaptırımlar üzerine bilgiler veren heyet, suç ve suçlulara karşı yürütülen faaliyetleri ele aldı. Vatandaşları tehlikeye atan, huzur ve güvenliğin bozan durumlara karşı tedbirlerin arttırılması yönünde istişarelerde bulundu.
Vali Kumbuzoğlu başkanlığında yürütülen toplantıya, Aksaray Jandarma İl Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer ve ilgili kurum amirleri katılım gösterdi.

Haber: Fatma Altınok