Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hem trafiği tehlikeye soktu; Hem de kendi canını hiçe saydı! İşte o görüntüler…

Aksaray’da bisiklet süren gençler

Aksaray’da bisiklet süren gençler trafikte korku dolu anlar yaşattı.

Aksaray’ın en kalabalık caddelerinden birisi olan Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde akşam saatlerinde bisiklet sürmeye çıkan gençler korkutan anlar yaşanmasına sebep oldu.

Kafeler Caddesi olarak da bilinen Ebulfeyz Elçibey Caddesi, şehir içerisindeki pek çok vatandaşın eğlenme ve sosyalleşme alanı olarak da biliniyor. Özellikle akşam saatleri olmasıyla birlikte caddede artan insan kalabalığı ve trafik yoğunluğu, vatandaşların daha dikkatli araç kullanımına neden oluyor.

Akşam saatlerinde bisiklet sürmek için dışarıya çıkan gençler ise dikkatli sürüşün yanı sıra trafik akışına zarar verebilecek hareketler sergiledi. Ebulfeyz Elçibey Caddesindeki gençler, bisiklet ile tehlikeli hareketler yaparak gerek kendi can güvenliklerini gerekse trafik güvenliğini tehlikeye attı. Araçlara oldukça yakın bir şekilde akrobatik hareketler sergilemek için çabalayan bisiklet sürücülerinin kask ve dizlik gibi herhangi bir koruma eşyasının bulunmadığı görülürken, bu anlara şahitlik eden vatandaşların yüreği ağzına geldi. Bir vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler bu kadarı da pes dedirtti. Tek teker üzerinde akıcı trafiğin içinde araçları sollamaya çalışan gencin görüntüleri anbean kameralara yansıdı işte o görüntüler;

Haber: Ağustos Gerçe