Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru, güçlü rakibini deviremedi

Vodafone Sultanlar Liginin 16. 

Vodafone Sultanlar Liginin 16.  Haftasında oynanan Kuzeyboru-Fenerbahçe karşılaşması büyük heyecana sahne oldu. Aksaray’da oynanan bu heyecanlı karşılaşmayı Fenerbahçe 3-1’lik skorla kazandı.

Vodafone Sultanlar Liginde başarıyla mücadele eden Kuzeyboru, sahasında ligin en güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi konuk etti. Baştan sona büyük mücadeleye sahne olan maçın ilk setinde Kuzeyboru, servis hataları ile maça başladı. Servis hatalarıyla sette 10-6 yenik duruma düşen Kuzeyin Sultanları, Başantrenör Mehmet Bedestenlioğlu’nun aldığı mola sonrasında aldığı blok sayılarıyla üst üste 6 sayı alarak farkı 1’e kadar indirdi. Ancak Kuzeyboru bu çıkışı sürdüremedi ve seti 25-19 Fenerbahçe kazandı.

2.Set Nefesleri Kesti

Baştan sona kıyasıya mücadeleyle geçen 2. Sete ev sahibi Kuzeyboru, etkili servislerle iyi başladı. Set başında skoru 7-3’e kadar çıkaran Kuzeyin Sultanları, Fenerbahçe’ye mola aldırdı. Mola dönüşü Fenerbahçe, dominant bir oyun sergilerken farkı 1’e kadar indirdi ancak Kuzeyboru ipleri tekrar eline aldı ve skoru 13-9’a getirdi. Farkın artmasından dolayı Fenerbahçe setteki ikinci molasını da aldı. Moladan yine iyi dönen Fenerbahçe, 5-1’lik seri yakaladı ve skoru 14-14’e getirdi. Kuzeyboru başantrenörü Mehmet Bedestenlioğlu beraberliğin sağlanmasının ardından mola alırken molanın ardından Fenerbahçe durumu 17-14’e getirdi. Karşılıklı sayılarla 24-24’e gelen maç uzatmalara gitti. Uzun yıllar hafızalardaki yerini koruyacak olan uzatma sayılarında iki takım da büyük bir mücadele örneği sergiledi. Voleybol severlere eşsiz bir seyir zevki sunan 2.sette kazanan 33-31’lik skorla Fenerbahçe oldu.

3.Seti Kazanan Kuzeyboru

Nefesleri kesen 2. Seti kaybetse de verilen mücadeleden dolayı desteğini bir an olsun bırakmayan taraftarının da desteğiyle seti Kuzeyboru kazanmayı başardı. Güçlü rakibine karşı Gaila Gonzalez, Sarah Parsons ve Edine Begiç’in üstün performans sergilediği seti Kuzeyboru 25-22 kazanmayı bildi ve maçtan kopmadı.

Kuzeyboru Oyundan Düştü, Fenerbahçe Maçı Kazanadı

4.sete bir önceki seti kazanmanın verdiği moralle başlayan Kuzeyin Sultanları, güçlü rakibiyle kıyasıya mücadele etmeye devam etti. Varını yoğunu sahaya yansıtan Kuzeyin Sultanları, Fenerbahçe’nin etkili oyununa karşılık veremedi. Set sonunda 5-1’lik seri yakalayan Fenerbahçe, skoru 21-13’e kadar getirdi. Set sonuna doğru oyundan düşen Kuzeyboru seti, 25-15 kaybetti.

Haber: Hakan Hidayet Deniz