Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray, Fenerbahçe’ye zor deplasman! Kuzeyboruspor’un aklı boş değil

Sultanlara liginde bu sezon

Sultanlara liginde bu sezon Aksaray’ımızı başarıyla temsil eden Kuzeyboru kadın voleybol takımı 21 Ocak 2024 pazar günü saat 15:30’da Aksaray Spor Salonu’nda Fenerbahçe Opet kadın voleybol takımını konuk edecek.

sultanlar Ligi’nin 16. haftasına ait karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Opet 40 puanla ikinci sırada bulunurken Kuzeyboruspor kadın voleybol takımı 27 puanla ligde dördüncü sırada yer alıyor.

iki sezon önce Fenerbahçe kadın voleybol Takımı’nı Aksaray’da mağlup ederek gönderen Kuzeyboruspor kadın voleybol takımı Fenerbahçe’ye yine sürprizini hazırladı.

Aksaray spor salonunda pazar günü dolu tribünler önünde taraftar desteğini de arkasına alacak olan Kuzeyboru spor Fenerbahçe’yi Aksaray’dan eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Kuzeyboruspor Başantrenörü Mehmet Bedestenlioğlu Fenerbahçe karşısında takımının uygulayacağı taktik ve çalışmaları hafta boyunca sporcularına tek tek gösterdi.

Kuzeyboru Spor yönetim kurulu başkanı Bülent Karaman’da voleybol severleri Kuzeyboru Spor ile Fenerbahçe arasında oynanacak zor müsabakaya davet etti.

Fenerbahçe Opet Aksaray deplasmanının oldukça zor olduğunu Kuzeyboru Spor ile oynayacağı karşılaşmada bir kez daha görecek. Haber Ağustos GERÇE