Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Gençler; Hasandağı’nın eteklerinde sabah namazında buluştu!

Aksaray Hasandağı eteklerindeki Helvadere

Aksaray Hasandağı eteklerindeki Helvadere Camii, Gençliğe Değer Projesi’nin merkezi oldu. İl Müftüsü Veysel Işıldar, Milli ve Manevi Değerlerimiz konulu sohbetiyle gençlerle buluştu.

Sabahın erken saatlerinde Helvadere Camii’nde gerçekleşen Gençliğe Değer Projesi kapsamındaki sabah namazı buluşması, üniversiteli gençleri bir araya getirdi. Gençler, Hasandağı eteklerinde huzurlu bir atmosferde namazlarını kıldı.

Namazın ardından cami içinde toplanan gençler, İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın “Bizi biz yapan Milli ve Manevi Değerlerimiz” konulu sohbetini ilgiyle dinledi. Müftü Işıldar’ın samimi sözleri, gençler arasında olumlu bir etki bıraktı. Sohbet, gençlerin değerli birer birey olarak yetişmelerine katkı sağladı.

Dua anlarıyla devam eden buluşma, Hasandağı tesislerinde düzenlenen toplu kahvaltı ile zirveye ulaştı. Kahvaltı sırasında Müftü Işıldar, hayır sahiplerine, KYK Yurtlarında Manevi danışmanlık yapan hocalara, bölgedeki imamlara ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Etkinlik, Hasandağı seyir terasında yapılan keyifli bir yürüyüşle son buldu. Haber; Hakan Hidayet Deniz