Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aksaray’da O İlçe Başkan adayının seçim bürosunu açmak için geldi!

İyi Parti Teşkilatı Ağaçören

İyi Parti Teşkilatı Ağaçören ilçesinde seçim ofisi açılış etkinliğini büyük bir coşku ile gerçekleşti. İyi Parti Ağaçören Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serin’in seçim ofisi açılışı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Ağaçören halkının yoğun katılım gösterdiği seçim ofis açılışında İyi Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen açılış konuşmasını yapıt. İl Başkanı Belgemen konuşmasında; Saygı değer Ağaçören’li hemşehrilerimiz, basınımızın güzide temsilcileri. Ağaçören seçim ofisi açılış programımıza hoş geldiniz şeref verdiniz. Değerli Ağaçören’li hemşehrilerim. Demokratik işleyişin bozulduğu, ekonominin ve adalet sisteminin çöktüğü, iki kutuplu siyaset anlayışının, milletimizi ayrıştırdığı bir dönemde, Milletimize umut güneşi olan İYİ Partimiz; Bu gün de ilk günkü heyecan ve iradeyle hedefine yürümeye devam etmektedir” dedi.
Ağaçören halkının hak ettiği hizmeti getireceğiz diyen İl Başkanı Belgemen; “Sayın Genel Başkan’ımızın ve Genel İdare Kurulu’muzun aldığı “hür ve müstakil siyaset” kararı, heyecanımızı ve inancımızı arttırmış, irademizi de çelik gibi sağlamlaştırmıştır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi memleketimiz ve yuvamız Ağaçören’imiz de halkımızın hak ettiği hizmeti getirecek olan da bizleriz. İlçemizin sorunlarını biliyoruz ve çözümleri de bizdedir. Bu bağlamda İlçemizi İYİ Belediyecilik ile tanıştıracak, hak ettiği hizmeti getirecek, hepinizin tanıdığı, yakından bildiği değerli ağabeyim Hüseyin Serin’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
İl Başkanı Belgemen Sözlerinin sonunda ise; “Yoğun programı arasında bizleri kırmayarak, ilçemize gelen Kıymetli bakanım, Gurup başkanımız Sayın Koray Aydın başta olmak üzere, değerli vekilime, parti yöneticilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan siz Ağaçören’li hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde ifadelerine yer verdi.
Ağaçören Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serin’in seçim ofisi açılışına; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İl Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Haber: Fatma Altınok